Att föra traditionen vidare i familjen

Vi har alltid spelat någon form av instrument i min familj. Från min pappas morfar så har traditionen allt gått vidare och vi har ärvt notböcker som andra familjer ärver kläder av varandra. Vi alla är ganska musikaliska och även fast man inte varit det i grunden så har man fått se till att man blir det helt enkelt. Och jag njuter verkligen av detta! Nu ska jag nämligen få föra vidare detta till mina barn och jag är så redo att se dem utvecklats och få se glädjen i deras ögon!

Till vår hjälp har vi såklart…

…Jo men naturligtvis pratar jag om Violinisten. En person kan man tro, men jag pratar naturligtvis om notböckerna, jajamen de är flera stycken, som är skrivna av Ulrik Lundström, och som lärt oss alla att spela instrument. I detta fall så pratar vi alltså violin eller fiol och det är dessa böcker som verkligen gjort att vi tagit oss framåt. Dem finns alltså i en hel serie där man kan börja som nybörjare men sakta men säkert ta sig framåt i sin egen takt. Violinisten lär dig att läsa noter, spela olika stycken och helt enkelt bara får hjälp med att öva.

Jag har alltid drömt att få vara som Ulrik Lundström som gett ut denna fantastiska bok, och vem vet en dag i framtiden. Då kanske det är mitt namn som står på böcker som i sin tur får ta familjer i generationer genom den musikaliska fantastiska värld som det går att leva i. Så sluta helt enkelt upp att fundera ut vilken sport som dina barn ska gå i när dem blir tillräckligt gamla, börja spela fiol på musikspelaren och se till att dem får känslan av ett vacker stycke för att sedan lära sig spela det själv!