Allt för MC

Min största längtan har i princip alltid varit att någon gång få driva en egen butik med utrustning och kläder för MC. Jag vill syssla med allt för MC när det gäller MC kläder och skydd, att kunna erbjuda det som man behöver för att åka MC säkert och bekvämt. För mig är det viktigaste med bra MC kläder som ger tillräckligt med skydd om det skulle hända en olycka på vägen, det estetiska och moderiktiga får komma i andra hand. Sedan finns det så klart kvalitetskläder med bra skydd som också är riktigt snygga och moderna, men det får inte vara det primära.

Butik med allt för MC

Sedan några år tillbaka så driver jag faktiskt min egen MC butik och än så länge har det gått riktigt bra. Jag håller på att ta fram en hemsida som ska hjälpa mig att starta igång verksamheten även online i form av en e-handel. Det verkar som att det är ett måste tyvärr, jag är av den typen att jag mycket hellre driver en fysisk butik istället för en digital butik men för konkurrensens skull så tvingas jag att kunna erbjuda handel även digitalt.

Allt för MC online

Mitt framtida mål, helst inom ett par år, är att ha hela sortimentet även digitalt fast jag är än så länge ganska långt borta från det då det bara är jag och min fru som har möjlighet att jobba med butiken som läget är nu. Jag har fullt upp varje dag med den fysiska butiken medan min fru kommer bort och hjälper till efter sitt vanliga jobb och även en del på helgerna. Att starta igång en e-handel är inget som hinns med riktigt så målet är att vara igång helt och hållet om ett par år. Det känns ganska rimligt ändå.