Jaktsäsongen är snart här

Nu börjar det närma sig, äntligen, och jag är som ett barn på julafton. Jaktsäsongen drar igång! Jag och hela jaktlaget är mer än redo och tycker det ska bli riktigt spännande att äntligen dra igång. Inför denna säsongen hade däremot både min favoritjacka som jag haft i flera år börjat närma sig utgångsdatum eftersom det både var hål i fickorna och att dragkedjan börjat ge sig.

Jag och frugan tog oss därför ut en tidig lördagmorgon på väg till ett köpcentrum i närheten. Efter många timmar av sökande så hittade jag ingenting som var i närheten av min jakt-jacka som jag alltid haft. En granne till oss, som också är med i jaktlaget, hade hört om min slitna jacka och tipsade därför om att handla hos Jägarliv. Jägarliv, tänkte jag. Vad i hela friden är det?

Handla hos Jägarliv!

Men efter att frugan hjälpt mig att få igång datorn och internet så insåg jag vad jag hade missat. Jägarliv är en internetshop där du kan hitta fantastiska varor, allt för en friluftsupplevelse, och till ett riktigt bra pris. Väl inne och kikade på deras utbud så hade dem passande nog en helt egen kategori för just jaktkläder. Här satt jag och frugan länge och tittade och till slut klickade vi hem flertalet med plagg som jag inte behövde returnera en enda.

Oftast brukar man dessutom behöva lägga en del pengar på alla dessa jaktkläder eftersom dem kräver vissa funktioner och klara av både regn och rusk. När jag fick hem fakturan som vi hade tagit på grund av att jag ville prova kläderna först så blev jag rädd att dem hade missat flera av varorna, beloppet kunde helt enkelt inte stämma. Men vid närmare titt så stämde beloppet alldeles utmärkt och jag hade fyndat många godbitar som kommer hålla länge i tiden.