Dags för ett par nya arbetsbyxor

Nu söker jag ett par nya arbetsbyxor. Jag upplever att de nuvarande har alldeles för små fickor och jag skulle vilja ha ett par fickor som är smidiga för spik när jag snickrar. Knäskydd måste det vara vid knäna, jag sitter väldigt mycket när jag jobbar.

Har fått många tips på arbetsbyxor, allt från klassiska Blåkläder till nyare märken som Bluewear som säljs i byggvarubutiker. Ett annat varumärke som jag såg idag heter L.Brador. Läs mer om företagets utbud av arbetskläder på hemsidan.

Jag är flyttgubbe på dagarna och det händer även att man hoppar in för att fixa enklare snickerier. Mina arbetskläder behöver vara väldigt tåliga, det slits mycket på byxor och tröjor när du flyttar möbler hela dagarna. Arbetsskor är superviktigt. Eftersom du går flera mil per dag behövs ergonomiska dojjor och klämsäkra ytor där dina tår är. Jag har tappat tunga gods flera gånger på mina och andras fötter. Utan skor med stålhättor hade vi haft tillplattade tår.

De flesta flyttjobben är för privatpersoner, även om vi gör mycket flyttar åt företag. Privatpersoner hör ofta av sig till oss när det börjar bli dags att flytta. Det kostar ett par tusenlappar men många tycker detär så otroligt skönt att slippa all logistik kring en flytt.

Vi försöker fokusera på områden där det bor lite mer prisokänsligaprivatpersoner. I höginkomstområden har vi ofta bäst marginaler på jobbet och de klagar sällan på våra priser. 

När det gäller arbetsbyxor kommer jag testa ett par från L.Brador och se hur de känns att bära. Du kan läsa mer om L.Bradors arbetsbyxor på nätet, de har en rätt bra hemsida. När jag testat ett par byxor får chefen åka och handla ett par byxor åt mig. Ska även be honom köpa ett par nya arbetshandskar till mig. Arbetshandskar slits väldigt snabbt i mitt yrke. Jag byter säkerligen 4-5 par arbetshandskar per år.